tirsdag 29. juni 2010

iPhone iOS 4

Nå har jeg testa det nye OS-et for iPhone i noen dager. iOS 4 er annerledes og bruke, og det er tungvindt at så mange programmer blir liggende åpne og må lukkes i etterkant. Men mappe-fuksjonen er super. Nå har jeg sortert slektsprogrammene i en mappe. Kalenderen min ville ikke la seg synce mot Outlook de siste ukene før oppdateringen, men nå virker det igjen. E-posten er også enklere å holde oversikt over, da alt kommer i en innboks.

FarmVille har også kommet med egen App! Det er den raskeste måten å høste, pløye og så på i øyeblikket. Du bare holder fingeren på en av jord-rutene til det lyser grønt rundt den. Deretter drar du fingeren over jordet. Alt er gjordt i løpet av sekunder!

Men det programmet som jeg setter mest pris på i øyeblikket er iBookshelf. Med denne Appsen har du full oversikt over biblioteket ditt på iPhonen. Nå takler programmet også norske bokdatabaser (du må aktivisere ISBN DB under Innstillinger og legge inn en kode der for å få den til å virke). Du kan bare skanne barkoden på baksiden av boken med kameraet til iPhonen, og den vil legges inn i programmet. En beskrivelse av hvordan du får en kode til ISBN DB finnes her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar